Pennalanrannan tilat

Vuokrausehdot

1. Tilat (sali, pienoiskeittiö, saunaosasto) ovat vuokrattavissa päivisin klo 8 – 23. (Maksimi henkilömäärä 30). Käynti tiloihin kulkee Pennalanrannan Toimela-saliin johtavan, alakerran oven kautta.

2. Talon tilat ovat savuttomia.

3. Vuokraaja saa avaimen vuokranantajalta erikseen sovittavalla tavalla. Tilaisuuden päätyttyä avain on jätettävä salin keittiön pöydälle. Avaimen kadotessa vuokraaja maksaa lukkojen uudelleen sarjoituksen.

4. Vuokraaja vastaa siitä, että tilaisuuden jälkeen tilat ovat siistissä kunnossa ja ulko-ovet suljetut. Laiminlyönnin seurauksista vastaa vuokraaja.

5. Jos tiloissa on tapahtunut vuokrauksen aikana vahinkoja, vahingot selvitetään tilaisuutta seuraavana päivänä yhdessä vuokraajan kanssa. Vuokraaja vastaa kaikista todetuista vahingoista.

6. Vuokraajalla ei ole oikeutta mennä asuinkerrokseen tai yläkerran tiloihin.

7. Salissa vuokraajalla ovat käytössään pienoiskeittiö sekä keittiön tarvikkeet, piano ja CD-radio. Saunaosastolla vuokraajalla ovat käytössään saunomisvälineet, takka, polttopuut ja poreallas.

8. Vuokraaja saa tuoda tilaisuuksiin omat ruoat ja juomat. Vuokraajan on noudettava tiloihin tuomansa rekvisiitta, koristeet yms. viimeistään tilaisuutta seuraavana päivänä tai muulla sovitulla tavalla.

9. Mahdollisen tilavarauksen peruutuksen toivomme Teidän tekevän viimeistään kolme vuorokautta ennen varausajankohtaa. Peruutuksen saavuttua tämän jälkeen laskutamme normaalin vuokrahinnan.

10. Pidätämme oikeuden tilavuokrien hinnanmuutoksiin.

Residenssitilojen vuokrausehdot

1. Residenssihuoneissamme käytetään ennakkovarausta. Varaukset viimeistään kolme vuorokautta ennen varausajankohtaa.

2. Residenssihuoneidemme minimi vuokra-aika on kaksi vuorokautta.

3. Mahdollisen huonevarauksen peruutuksen toivomme Teidän tekevän viimeistään kolme vuorokautta ennen varausajankohtaa. Peruutuksen saavuttua tämän jälkeen laskutamme normaalin vuokrahinnan.

4. Residenssitilat ovat savuttomia.

5. Vuokraaja saa avaimen vuokranantajalta erikseen sovittavalla tavalla.  Huonevarauksen päätyttyä avain on jätettävä residenssin pöydälle. Avaimen kadotessa vuokraaja maksaa lukkojen uudelleen sarjoituksen.

6. Vuokraaja vastaa siitä, että yöpymisen jälkeen residenssin tilat jäävät siistiin kuntoon, ikkunat ovat kiinni ja valot sammutetut. Laiminlyönnin seurauksista vastaa vuokraaja.

7. Jos tiloissa on tapahtunut vuokrauksen aikana vahinkoja, on vuokraaja velvollinen korvaamaan residenssille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon omistajille.

8. Residenssin tiloja ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä etukäteen on ilmoitettu. Mahdollisista muutoksista on sovittava erikseen residenssin omistajien kanssa.

9. Kaikki residenssin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset pyydämme Teitä ilmoittamaan välittömästi omistajille.

10. Pidätämme oikeuden tilavuokrien hinnanmuutoksiin.