Pennalanrannan tilat

Saunaosasto

Asukkaidemme käyttöön kuuluu olennaisesti alakerran sydän – saunaosasto, jossa on mukava rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Saunaosastomme käsittää puusepäntyönä valmistetun saunan, yhdistetyt pesu- ja pukutilat sekä WC:n. Pesu- ja pukutiloista löytyvät myös pieni takka. Saunaosastosta voit jatkaa kesäisin kätevästi vilvoittelemaan Puulaveden puhtaisiin aaltoihin. Talvella käytössäsi on halutessasi myös avanto.

Jokaisella asukkaallamme on käyttöoikeus saunaosaston tiloihin kerran viikossa, yhdessä sovittavaan aikaan. Lisäkäyttö on maksullista ja sovittava erikseen kuitenkin niin, että käyttämättömiä vuoroja voi tarvittaessa siirtää muihin ajankohtiin saunaosaston muun käytön niin salliessa (tilauskäyttö talon ulkopuolisille).

Tarjoamme saunaosastomme tiloja vuokralle myös talon ulkopuolisille. Saunaosastomme soveltuu mainiosti niin rentoihin illanistujaisiin kuin vaikkapa pitemmän kaavan mukaan päättämään kokouksen.

Omat saunajuomat sallitaan. Omat pyyhkeet ja laudeliinat tai tilauksesta Pennalanrannan pyyhkeet ja laudeliinat (2€/kpl). Saunaosastomme on savuton.

Sauna
Saunamme on mitoitettu neljälle-kuudelle hengelle. Tunnelmaa saunan löylyihin tuo valaistus: Otavan tähtikuvion alla mieli lepää ja keho rentoutuu. Lauteet on valmistettu punertavasta lepästä ja paneelina on käytetty oksatonta kuusta. Leppoisat löylyt saunassa takaa Harvian aina valmis 9 kw:n Forte-kiuas. Kiukaan ollessa jatkuvalämmitteinen, voi saunaan piipahtaa milloin vain kiukaan lämpiämistä odottelematta. Saunaosastomme on koneellisesti ilmastoitu, joten tilassa riittää aina raikasta ilmaa. Ilmastoinnissa on toteutettu myös energiaa säästävä lämmön talteenotto.

Pukutila
Pukutilan penkkeinä ovat upeat, lämpökäsitellystä koivusta tehdyt penkit ja seinissä on mäntypanelointi. Käynti WC:hen pukutilan päädystä.

Tilavuokrat

  • 150€/tilaisuus, sesonkiaikana erillinen hinnoittelu.
  • Saunaososto ja sali yhteiskäytössä 250€/tilaisuus
  • Hinnat sisältävät saunan sekä ennakkosiivouksen.
  • Saunaosasto on käytössänne tapahtumapäivänä klo 23 saakka.

Annamme mielellämme yksilöidyn tarjouksen toivomastanne kokonaispaketista. Hinnat voimassa 31.12.2024 saakka. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Mahdollisen tilavarauksen peruutuksen toivomme Teidän tekevän viimeistään kolme vuorokautta ennen varausajankohtaa. Peruutuksen saavuttua tämän jälkeen laskutamme normaalin vuokrahinnan.