Pennalanrannan tilat

Sali

Asukkaidemme käytössä ovat alakerran sali (55 m2) sekä pienoiskeittiö varusteineen. Tilaa voit käyttää jokapäiväisiin tapaamisiisi muiden asukkaiden tai ystäviesi kanssa tai vaikkapa viettää siellä pienimuotoisia juhlia. Kutsumme salia Toimelaksi, sillä tila muuntuu hetkessä myös harrastetoimintatilaksi.

hihinnoiSalin jykevät pöydät ja veistokselliset tuolit tuovat tilaan arvokkuutta ja ne on tehty puusepäntyönä lämpökäsitellystä koivusta ja lepästä. Istumapaikkoja salistamme löytyy 24 hlö:lle.

Tarjoamme salimme tiloja vuokralle myös talon ulkopuolisille. Asukkaamme voivat käyttää salin tiloja haluaminaan aikoina, lukuun ottamatta tilauskäytössä olevaa salia.

Ihmiset tekevät juhlan mutta myös puitteilla on suuri merkitys: viihtyisä salimme soveltuukin pienimuotoisten perhe- tai edustusjuhlien pitokohteeksi ja houkuttelee järjestämään arvokkaassa tunnelmassa vaikka pienen palaverin, kokouksen tai kurssin.

Tarjoilun järjestämiseksi suosittelemme yhteistyökumppaniamme Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelua tai vaihtoehtoisesti voit hoitaa tarjoilun itse.

Salimme on savuton.

Salin varustus
Pöytä- ja istuintilat 24 hlö:lle, pienoiskeittiö varusteineen, piano ja CD-radio.

Pienoiskeittiön varustus
Astianpesukone, jääkaappi, sähköhella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä ruokailu- ja kahviastiasto 24 hlö:lle.

Tilavuokrat

  • 150€ / tilaisuus, sesonkiaikana erillinen hinnoittelu.
  • Saunaosasto ja sali yhteiskäytössä 250€ / tilaisuus
  • Hinnat sisältävät salin, siellä olevan pienoiskeittiön sekä keittiön tarvikkeiden,   pianon sekä CD-radion käytön, pienimuotoisen tilasomistuksen ja ennakkosiivouksen.
  • Sali on käytössänne tapahtumapäivänä klo 23 saakka.

Annamme mielellämme yksilöidyn tarjouksen toivomastanne kokonaispaketista. Hinnat voimassa 31.12.2024 saakka. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Mahdollisen tilavarauksen peruutuksen toivomme Teidän tekevän viimeistään kolme vuorokautta ennen varausajankohtaa. Peruutuksen saavuttua tämän jälkeen laskutamme normaalin vuokrahinnan.