Esittely

 

Kangasniemelle, Suomen kauneimpaan kuntaan, 2008 valmistunut Pennalanranta Oy tarjoaa tunnelmallista ja laadukasta asumispalvelua Sinulle, itsenäiseen asumiseen kykenevä seniori sekä läheisellesi. Vuonna 1938 rakennettuun entiseen lääkäritaloon on tehty täydellinen remontti nykyajan mukavuuksilla ikääntyvän väestön tarpeita ajatellen. Taloa on korjattu puusepäntyönä, perinteitä kunnioittaen.

Tarjoamme sekä sauna-osastomme että salimme tiloja vuokralle myös yksityistilaisuuksiin. Pennalanrannassa voit viettää pienimuotoisia perhejuhlia tai järjestää kursseja, yritys- tai koulutustilaisuuksia. Meillä juhlistat merkkipäivääsi, kokoustat tunnelmallisessa ja rauhallisessa miljöössä tai vietät saunailtaa itseäsi hemmotellen.

Tai tarvitsetko kenties ateljee-työskentelytilan, jonka ikkunasta avautuva näköala toimii sekä innoittajana että luovuuden lähteenä? Pennalanranta kuuluu Etelä-Savon taiteilijaresidenssiverkostoon.

Anna ajan pysähtyä. Vuokraamme tunnelmallisia residenssimme tiloja myös loma-asumiseen. Pennalanrannan residenssi sopii erityisesti persoonallista majoituskohdetta etsivälle. Meillä asut ja nautit elämästäsi tasokkaassa ja viihtyisässä hyvän olon talossa.

Katso esittelyvideomme